Leoncine de Geus met haar man Ron.
Leoncine de Geus met haar man Ron. Foto:

Leoncine De Geus te gast in Steevast

ALBRANDSWAARD – Bij het radioprogramma Steevast op Zondag is zondag 5 maart Leoncine De Geus te gast. Radiomakers Wil Krauweel en Piet Vermeulen praten met haar over leven en haar werk. Ze is afkomstig uit Madagaskar en kwam uiteindelijk in Rhoon terecht. Nu heeft zij een bloeiende vanilleplantage in Madagaskar en verkoopt zij deze vanille vanuit Rhoon. Sterrenchefs van diverse restaurants steken de loftrompet over de kwaliteit van dit product. Hoe ze van arm straatmeisje een gerespecteerd ondernemer is geworden hoort men tussen 13 en 14 uur.

Tussen 12 en 13 uur een gesprek met Kathinka van de Ruit over haar boek ‘De Eenzame Panda’ en natuurlijk de muziekkeuze van technicus Bas van Driel
Herhaling op zondagavond tussen 20 en 22 uur.

Informatie
www.rtvalbrandswaard.com


Alzheimer Café 7 maart

ALBRANDSWAARD - Het volgend Alzheimer Café op 7 maart is net even anders dan anders. Er komen meerdere organisaties langs die hun aanbod op het gebied van vrije tijd, dagjes uit en vakanties laten zien op een vrijetijds- en vakantiemarkt.
Op 7 maart in wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal. Inloop vanaf 19 uur. Men kan op uw eigen tempo langs de kraampjes lopen.
Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Aafje, Argos Zorggroep, Gemeente Albrandswaard, Welzijn Albrandswaard, Zorggroep De Laren en Zorggroep De Toekomst.