Voorjaarsschoonmaak oevers Oude Maas

ALBRANDSWAARD - Op zaterdagmorgen 4 maart aanstaande houden de Albrandswaardse natuurvereniging De Carnisse Grienden en de Lionsclub Rhoon Oude Maas weer hun gezamenlijke voorjaarsschoonmaak van de grienden en getijdegebieden op de noordelijke oever van de Oude Maas. Iedereen kan meehelpen.

Er wordt die zaterdagmorgen op drie plaatsen tussen 9 en 9.30 uur verzameld.

Carnisse Grienden, Klein Profijt, Rhoonse Grienden.

Lees meer over hoe laat en waar verzamelen via onze website www.de
schakelalbrandswaard.nl.


Help mee met Tuinendag

ALBRANDSWAARD - Welzijn Albrandswaard houdt een Tuinendag voor de minima in de gemeente. Het onderhouden van de tuin is vaak een struikelblok wanneer iemand dit zelf niet meer kan en daarnaast een klein netwerk heeft en weinig financiële middelen. Vanuit Welzijn Albrandswaard kan men zich twee keer per jaar aanmelden voor een tuinklus. Gras maaien, de heg snoeien, onkruid weghalen en kleine snoeiwerkzaamheden. Aanmelden via Vraagwijzer 010-5018322.
Samen met Wim's Tuinen en een aantal vrijwilligers gaan ze op 10 maart op pad. Hierbij kunnen ze nog wel wat extra ‘groene vingers' gebruiken die het project een dag(deel) willen ondersteunen. Opgeven via y.sitton@welzijnalbrandswaard.nl of via Yvonne Sitton 010-5018322.