Selectie v.v. Rhoon ‘23-‘24 krijgt vorm

RHOON – VV Rhoon verlengt samenwerking met een tiental spelers en schuift jeugd door naar de A-selectie.
Na de eerdere mededeling dat Stanley Husen, Ramon Salaz en Andrew Dias d’Ullois overstappen naar Rhoon, worden daar nu nog een aantal namen aan toegevoegd.

Ook Jeffrey Zwaan, Stefan v.d. Vorm, Paco v.d. Vlist, Jeroen Oster, Bas Oster, Jordy Maatkamp, Jibbe van Kampen, Rein van de Poll en Stefan Riedijk gaan spelen in de A-selectie. 

Ook is de vereniging trots op het feit dat jeugdige talenten zoals Mats Driece, Rohan van Breda en Max v.d. Poel volgend jaar definitief hun opwachting gaan maken in de A-selectie.


Nieuwe serie Val jeFit gestart

ALBRANDSWAARD - Val jeFit voor valpreventie is van start gegaan op 28 februari en loopt tot 27 juni. 

Het valpreventie project Val jeFit wordt gehouden in de sportzaal van sv WCR op dinsdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur op sportpark de Omloop aan de Omloopsweg in Rhoon.

Een uur sporten en bewegen om het lichaam fitter en sterker te maken, Stabieler, sterker waardoor de kans op vallen kleiner wordt en het opstaan makkelijker gaat.

Het trainingsuur is opgebouwd met een warming up in de vorm van wandelen – bewegen, op een judomat van 21 bij 12 meter. Tijdens het wandelen bv balansoefeningen.

Het oefenen voor het vallen voor – en achterover op een extra dikke mat. Het afrollen van deze mat en weer naar veilige omgeving zien te komen. Uitlopen, wandelen en wat kletsen en als er behoefte is wat drinken in de kantine van sv WCR

In het Val jeFit programma is er aandacht voor balans en evenwichtsoefeningen, spieren versterken, krachtoefeningen, actief wandelen, cognitieve oefeningen, vallen en opstaan en bewuste voeding.

Filmpjes
Op de website van stichting SPAL staan voorlichtingsfilmpjes over preventie,

Informatie
www.sportbalans.nl/val-jefit.html        
Meer informatie Aad Wijntjes 06-46226208.


Gezellig samen eten bij de Ontmoeting

ALBRANDSWAARD - Restaurant De Ontmoeting in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41, vindt plaatst op 9 maart (iedere tweede donderdag van de maand) van 17.45 – 19.45 uur.
Restaurant De Ontmoeting Wijkcentrum Boekenstal, Dorpsstraat 34, Poortugaal is op 31 maart (iedere laatste vrijdag van de maand) van 17.30 tot 19.30 uur.

Een maaltijd kost 13 euro. Deze keer wordt er een Chinees buffet geleverd door Chinees Restaurant Zilverrijn uit Hoogvliet. Aanmelden via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322.