Foto Aad Kraaijenbrink-fotografie
Foto Aad Kraaijenbrink-fotografie Foto:

WCR en PPSC delen de punten

RHOON - Na een fantastisch trainingskamp in Benidorm werd er in Rhoon afgetrapt door WCR. In de stand van de ranglijst is er maar een punt verschil met PPSC.

WCR en PPSC bleken gewaagd aan elkaar. In de beginfase had WCR moeite om grip te krijgen. Naar mate de eerste helft vorderde, verbeterde het spel van WCR en wist het toch de betere partij te zijn. De gevaarlijkste kansen waren voor WCR. Eerst was het Darragh na een goede corner van Melvin. De tweede keer was het Jordy en de derde maal werd een teruggetrokken bal van Kevin net niet binnen gewerkt door Bas. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. Als PPSC gevaarlijk werd, dan was het voornamelijk vanuit de lange bal. Halverwege de tweede helft trok de scheidsrechter na een lichte professionele overtreding een rode kaart voor WCR. De scheidsrechter had deze middag de kaarten los in de zak en deelde graag uit.
Met tien spelers wist WCR prima stand te houden. Helaas werd ook in de tweede helft niet gescoord.

Overwinning voor sv Poortugaal

POORTUGAAL - Na de goede wedstrijd tegen 's Gravenzande moest sv Poortugaal zaterdag op weg naar het in vorm zijnde Spijkenisse.

sv Poortugaal begon sterk aan het duel en creƫerde goede kansen. Het was wederom Bjorn Wagenaar die de openingstreffer voor zijn rekening nam. In de 18e minuut namen de bezoekers daardoor al de leiding. Het werd zeker geen walk-over voor de mannen van Peter Klomp, hoewel de mensen die uitsluitend de wedstrijd op teletekst volgden, wel die indruk konden krijgen toen de 0-2 op pagina 694 verscheen. Die kwam daar te staan door een eigen goal van Ragip Ozrak. Spijkenisse kwam door Julien Gret, in Poortugaal zeker goed bekend, terug in de wedstrijd. Na 36 minuten was het 1-2. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Dat nam niet weg dat het een boeiende wedstrijd was, waarin met name Spijkenisse in het laatste half uur de bovenliggende partij was. sv Poortugaal wist de zevende plaats op de ranglijst te behouden. Komende zaterdag om 14.30 uur is er een nieuwe derby. sv Poortugaal speelt tegen Smitshoek.