Geachte lezer,

Uw vertrouwde krant heeft vandaag een nieuw uiterlijk gekregen. Dat vervangt de vormgeving die sinds 2016 werd gebruikt.
Om mee te gaan met de tijd zijn de krantenkoppen en de redactiepagina’s opnieuw ontworpen. De krant gaat zo mee met de tijd en met de manier waarop mensen anno 2023 het nieuws tot zich nemen.

We blijven een podium bieden aan iedereen die plaatselijk nieuws te melden heeft. De ruimte in de papieren krant is altijd beperkt. Maar gelukkig is er ook nog de website. Die wordt dagelijks ververst met artikelen met het laatste nieuws.
De tijd dat de krant alleen één keer in de week nieuws bracht, is al lang voorbij. We zijn er elke dag, met nieuws op de website en op social media. En één keer in de week met de vertrouwde papieren krant, die nog steeds hoog wordt gewaardeerd.
Door de nieuwe vormgeving kan het gebeuren dat verhalen en rubrieken een andere plaats of een andere lengte hebben gekregen. Dat is even wennen. Wees ervan verzekerd dat wij er alle aan doen om een krant te blijven maken met een zo groot mogelijk aanbod aan nieuws en andere lokale informatie.

Wilt u reageren op de nieuwe vormgeving? Uw reactie is welkom op info@barlokalemedia.nl

Willem Monteban
Directeur BAR Lokale Media