Concert La Bona Futura

POORTUGAAL - Om van het afsluitende concert van het 125ste jubileumjaar een knaller te maken is harmonievereniging La Bona Futura deze week nog druk bezig om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. 

Het Nieuwjaarsconcert heeft als titel ‘Als klap op de vuurpijl’. In de Dorpskerk aan de Groene Kruisweg zullen mooie nieuwjaarswerken, zoals ‘Wien Bleibt Wien’, ‘Wiener Melange’ en de altijd meeslepende ‘Radetzky Mars’ ten gehore gebracht worden. Ook vindt de primeur van het speciaal voor het jubileum gecomponeerde ‘Pictures of Portegael’ plaats.
Het gelegenheidsensemble Rosa Dijkgraaf luistert het concert verder op met werken als ‘Over the Rainbow’ en ‘Abschied vom Walde’. Orkest en ensemble zullen ook samen nog enkele muziekstukken uitvoeren.

Kaarten, inclusief consumptie, á 12,50 euro en 7,50 euro voor iedereen jonger dan 16 jaar, zijn verkrijgbaar via 125jaar@labonafutura.nl of via 06 40891578. Ook aan de deur kunnen kaarten worden verkregen. Inloop 9.30 uur. Aanvang 20 uur.

Mede mogelijk gemaakt door VSB-fonds, DeltaPORT, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Intratuin Rhoon en de Vrienden van La Bona Futura.


Competitie hervat

POORTUGAAL - Aanstaande zaterdag, 21 januari, hervat sv Poortugaal de competitie in de 4e divisie A. Na een goed trainingskamp kijkt de ploeg van trainer Peter Klomp uit naar de thuiswedstrijd tegen 's Gravenzande. De wedstrijd op sportpark Polder Albrandswaard begint om 14.30 uur.