Lancering Zakelijk Energieloket Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - Bakkers die de bakkerij noodgedwongen dienen te sluiten, fabrieken die minder produceren en sportclubs die hun leden het douchen ontzeggen; het is het gesprek van de dag. De energierekening is hot topic voor ondernemer, bestuurder of huurder. 

Krijn Ratsma, oprichter van het Zakelijk Energieloket beseft dit maar al te goed. In Albrandswaard is dan ook onlangs het Zakelijk Energieloket geopend. Ondernemers en beheerders van maatschappelijke organisaties kunnen daar terecht voor gerichte adviezen en hulp omtrent het verduurzamen van hun panden. Zo investeren ze niet enkel in de waarde van het vastgoed maar hebben ook direct baat bij een lagere energierekening. En daar heeft elke organisatie baat bij, aldus Krijn; ,,verduurzamen hoort immers bij het toekomstbestendig maken van je organisatie.”

Onafhankelijk en een 
groot netwerk 
Het Zakelijk Energieloket is 100 procent onafhankelijk, zo werkt Energieke Regio niet op provisiebasis en bestaat het netwerk uit vele adviespartners met ieder hun eigen specialisaties.
Ondernemers waarderen het initiatief.

Krijn Ratsma, brein achter Energieke Regio zegt dan ook dat ondernemers regelmatig laten weten dat de timing van de opening van het loket niet beter kan. ,,Het is mooi maar ook noodzakelijk dat het energieloket er is, juist in deze tijd, dat is wat wij terugkrijgen van ondernemers en beheerders van maatschappelijke panden”, aldus Krijn.

Gratis oriënterend 
adviesgesprek 
Om lokale ondernemers en beheerders van maatschappelijke organisaties kennis te laten maken met het Zakelijk Energieloket wordt er per locatie een gratis oriënterend adviesgesprek aangeboden. Bij aanmelding kan aangegeven worden waarover men in gesprek wil. Er komt een onafhankelijke adviseur langs om dit gesprek te voeren. Wil een ondernemer of beheerder daarna een andere adviesdienst afnemen, kan er een geheel vrijblijvende offerte gemaakt worden.

Informatie
Meer informatie? Ga naar https://albrandswaard.zakelijk
energieloket.nl/ en neem contact op.