John van der Stelt op bezoek bij Steevast

ALBRANDSWAARD - John van der Stelt van Industrial Minds komt op zondag 11 december tussen 13 en 14 uur op bezoek bij Steevast op Zondag, het radioprogramma van RTV Albrandswaard. Hij praat met presentator Piet Vermeulen over de normen en waarden die de basis leggen voor een bedrijf als Industrial Minds. Studenten van het HBO en WO worden geholpen en geïnformeerd over hun studierichting en de sector waarin ze kunnen werken. 

Tussen 12 en 13 uur is er ruimte voor lokale en regionale actualiteiten, een bedrijge over de belevingsplekken in het Buijtenland van Rhoon en de wekelijkse rubriek ‘Mijmeringen aan de Oude Maas. De techniek en muziekkeuze is in handen van Rob Molenaar. Herhaling zondagavond 20 tot 22 uur.

www.rtvalbrandswaard.com


Levende Adventskalender 

BARENDRECHT/PORTLAND - Afgelopen donderdag 1 december startte de Levende Adventskalender in Barendrecht/Portland. Tot 24 december is er een lichtsnoer van adressen door heel Barendrecht en Portland in de donkere dagen voor kerst. Elke dag gaat er letterlijk een deur open waar inwoners van harte welkom zijn voor ontmoeting en gezelligheid. Niemand hoeft alleen te zijn.

Alle adressen zijn terug te vinden op de website van de Diamantgemeente www.diamant
gemeente.nl of op www.de
schakelalbrandswaard.nl.