Repetities van Ars Nova.
Repetities van Ars Nova. Foto:

Kerstival met Ars Nova en Sparkling Voices

ALBRANDSWAARD - Bij het Kerstival treden enkele koren en muziekgroepen op, op zaterdag 10 december tussen 11 en 16.45 uur. Voor twee koren, Ars Nova en Sparkling Voices is dit bekend terrein, zij repeteren elke week in de Maranathakerk. Sparkling Voices doet dat al 31 jaar en heeft pas het 30-jarig jubileum gevierd. Bij het Kerstival zingen zij van 16 uur tot 16.45 uur. 

Ars Nova bestaat al 46 jaar en komt oorspronkelijk uit Spijkenisse, maar sinds oktober dit jaar repeteren zij tot volle tevredenheid in de Maranathakerk. Op het Kerstival zingen zij van 15 uur tot 15.45 uur een deel van het repertoire van het kerstconcert op zondagmiddag 18 december in de Dorpskerk van Spijkenisse. Volgend jaar is Ars Nova van plan om ook concerten in Albrandswaard te gaan geven. 

Tijdens het Kerstival kan men luisteren naar Sparkling Voices, Switch Voices, Bombary en Ars Nova, twee orkesten van muziekvereniging Volharding en de BigBand Enterprise en een speciaal optreden van het Albrandswaards Jeugdorkest.

Het programma is van 11 tot en met 17 uur met optredens in de kerk, in de hal en in een tent voor de kerk.

Iedereen is welkom op het Kerstival en bij bovenstaande koren zijn nieuwe leden welkom.