Kom Erbij Kerst-inn

ALBRANDSWAARD - In navolging op de Kom Erbij activiteiten houdt Esperanza op 26 december Tweede Kerstdag een Kom Erbij Kerst-inn in de Ontmoetingsruimte van de Maranathakerk in Rhoon. Kerst is een periode waarin veel mensen elkaar ontmoeten en het gezellig met elkaar hebben. Daarom zegt Esperanza ook met Kerst: Kom Erbij!

Vanaf 11.30 uur is iedereen, jong en oud, hartelijk welkom. In een sfeervolle entourage gezellig met elkaar koffiedrinken, lekker eten, naar muziek luisteren, een spelletje doen of gewoon met elkaar praten. Alles in het teken van de ontmoeting en verbinding. Elly Bezemer zal met haar zang en muziek voor de ultieme Kerstsfeer zorgen. De Kerst-inn duurt tot 15.30 uur.

Wie geen vervoer heeft, kan het vragen aan een familielid, kennis of buur of gebruik maken van de vervoerservice AutoMaatje van Welzijn Albrandswaard.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden vooraf is wel nodig en kan tot 21 december door te bellen met: 06-20393418.    

1000 euro voor Casa Lumina

RHOON - De Stichting Vrienden van Casa Lumina werd zaterdag 3 december verrast met het mooie bedrag van 1000 euro. Dit was de nettowinst van de verkoop van tweedehands kleding in Villa van Alles van ’t Winkeltje over 2022. 

Herma Davids, de drijvende kracht achter deze winkel, heeft dit bedrag, samen met haar trouwe groep vrijwilligers, bij elkaar gespaard. 

Dit grote bedrag werd met veel dank ontvangen en is meteen doorgestort naar het Sociaal Centrum met kleuterschool in Roemenië. 

Het geld wordt gebruikt om de armste gezinnen te helpen aan een houtvoorraad voor de winter.