Afbeelding
Foto:

Ontmoeting gaat door

ALBRANDSWAARD - Enige tijd geleden gaf Welzijn Albrandswaard aan dat het Ontmoetingsrestaurant in zwaar weer zat. Sinds de vaste cateraar door omstandigheden moest stoppen, was het elke maand weer schipperen. Inmiddels is er een manier gevonden om elke maand alle gasten gezellig samen te kunnen laten genieten van een maaltijd. Dankzij de inzet van diverse sponsors en vrijwilligers is in oktober heerlijk Chinees eten gegeten, gecaterd door Zilver Rijn Hoogvliet. In november genoten de gasten van een zelfbereid stamppottenbuffet, gekookt door vrijwilligers Maria en Ria. In december worden de twee Ontmoetingsrestaurants van de Boekenstal en Wijkcentrum Portland eenmalig samengevoegd in De Brinkhoeve op 9 december voor een kerstdiner, gecaterd door Ad Janssen van het Kasteel van Rhoon. Welzijn Albrandswaard is heel blij dat Ad en zijn medewerkers bijspringen. Hierbij wordt een gratis kerstconcert verzorgd door La Bona Futura. 

In januari springt de Rotary Rotterdam Botlek bij, met hen wordt ook gesproken over verdere mogelijkheden. Het plan is om dan weer Chinees te laten bezorgen. Voor februari gaan vrijwilligers Maria en Ria weer aan de slag met een Oudhollands buffet.

Wie mee wil eten in het Ontmoetingsrestaurant is welkom op de tweede donderdag van de maand in wijkcentrum Portland en de laatste vrijdagavond van de maand in De Boekenstal Poortugaal. Voor aanmelden: 010-5018322.