Gitarist gezocht

ALBRANDSWAARD - Gospelband Cross-over uit Albrandswaard is op zoek naar een (bas) gitarist. De band bestaat uit een pianist, percussionist en twee zangers. De oefenavonden zijn één of twee keer per maand afhankelijk van de uitnodigingen van de kerken. Voor meer informatie kan men contact opnemen via hansilva@hetnet.nl


Kerstival

ALBRANDSWAARD - Zaterdag 10 december is er het allereerste Kerstival in Albrandswaard. Een hele dag met kerstliedjes en muziek.
In de Maranathakerk treden koren en orkesten op met muziek voor het seizoen. Het programma is van 11 tot en met 17 uur met optredens in de kerk, in de hal en in een tent voor de kerk. Vier koren werken hier aan mee. Sparkling Voices, Switch Voices, Bombary en Ars Nova, twee orkesten van muziekvereniging Volharding en de BigBand Enterprise en een speciaal optreden van het Albrandswaards Jeugdorkest.


Stilte
wandelingen

ALBRANDSWAARD – Mirjam Rosier houdt stiltewandelingen in de grienden. De eerstvolgende wandeling is op maandag 12 december vanaf 10 uur. Op vrijdag 6 januari en op maandag 16 januari kan men meewandelen vanaf 11 uur. De wandeling duurt drie kwartier. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Opgeven via Mirjam Rosier 06 – 26846373, info@mirros.nl.


Tweedehandswinkel

RHOON - In Villa van Alles is een tijdelijke pop-up store met (merk)kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen (met name jongenskleding). Vindt er ook babykleding, babybenodigdheden, speelgoed, boeken en vintagespullen. De pop-up store is open op vrijdag 2 december, dinsdag 6 december, woensdag 7 december en vrijdag 9 december tussen 10.30 en 15 uur. Dorpsdijk 40a. Begane grond, links achterin, tegenover 't Winkeltje.