Brandje bij Antes

POORTUGAAL -  In een woning van de Antes psychiatrie is maandagmiddag 28 november rond 16.45 uur een brandje uitgebroken.

Het brandje was in de keuken van een woning aan de Eikenlaan ontstaan. Dit zijn woningen waar cliƫnten de kans krijgen om op zich zelf weer te gaan wonen. Bij aankomst van de brandweer stond de bewoner al buiten en was deze opgevangen door het personeel en de beveiliging van Antes.

De brandweer trof in de woning al snel de oorzaak aan. Een pannetje met olie bleek te lang op het vuur te hebben gestaan.

De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en hierna de woning verder gecontroleerd en geventileerd. De bewoner is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde verder niet mee naar het ziekenhuis.
Bron 112Rijnmond

Kerstengelen gezocht

ALBRANDSWAARD - Evenals vorig jaar kan iedereen meedoen met het engelenproject door kleine kerstcadeautjes te doen in de kerstmanden die bij de verschillende kerken staan. Er staan kerstmanden in de Maranathakerk, De Dorpskerk in Rhoon en de Dorpskerk in Poortugaal.

De commissie Vorming & Toerusting van de gezamenlijke kerken brengen deze presentjes naar bewoners van Antes en de Wanmolen. 

Denk aan iets lekkers, een mandela kleurboek, (kerst)sokken of doucheschuim etc. Iets kleins....Elke adventszondag kan men een cadeautje inleveren in de mand in de kerken of elke woensdagmorgen in de Maranathakerk van 10 uur tot 12 uur op de open kerkmorgen, waar men ook een bakkie koffie of thee kunt krijgen.