Kerstmiddag bij Bewegingstherapiegroep

POORTUGAAL - De Bewegingstherapie-groep houdt op woensdag 21 december tussen 14 en 16 uur een gezellige kerstmiddag in de Brinkhoeve. Zaal open 13.30 uur. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Het wordt een mooie bijzondere middag omdat de Beweegtherapie dan precies vijf jaar bestaat.

Het wordt een middag vol gezelligheid met veel verrassingen. Er zijn drie Bewegingstherapie-groepen. Deze worden allemaal uitgenodigd. Oud-leden zijn ook welkom.

Vanzelfsprekend is ook de Stichting Welzijn Albrandswaard aanwezig. Voor vragen en/of ideeën kan men terecht bij Ger Meijdam.

germeijdam@gmail.com, 06 - 18150843 of 010 – 5011961.

Begeleid hardlopen bij C.A.V. Energie

BARENDRECHT - Atletiekvereniging C.A.V. Energie pakt komend jaar groot uit met een aantal trainingstrajecten voor de individuele loper of beginnende loper die onder begeleiding beter wil leren hardlopen.

Zo start op 7 januari weer de cursus Start4Energie. Twee maal per jaar start een groep beginnende hardlopers, die in 14 weken tijd vijf kilometer aan één stuk leren lopen. Deze aanpak zorgt voor een kleinere kans op blessures en lang loopplezier na de cursus. Voor atleten die al vijf kilometer aan één stuk kunnen lopen heeft C.A.V. de groep Energie4Tien. Deze groep heeft als doelstelling om een goede tien km te kunnen lopen. Niet leden kunnen vanaf 1 januari tot en met 16 april 2023 tijdelijk lid worden om zich voor te bereiden op de kwart marathon tijdens de Marathon van Rotterdam op 16 april 2023. Lopers die minimaal 21 kilometer kunnen lopen, kunnen gebruik maken van een aanbod in dezelfde periode om geheel begeleid naar de Rotterdam marathon toe te werken. Zes gratis marathon trainingslopen oplopend van 23 tot 35 kilometer maken deel uit van het programma. Meer informatie en inschrijven via www.cavenergie.nl.