Fernandes derde bij Zevenheuvelenloop.
Fernandes derde bij Zevenheuvelenloop. Foto:

Fernandes derde

POORTUGAAL - Na een periode van blessureleed is Nixon Fernandes in opbouw en deed hij afgelopen zondag mee aan de Zevenheuvelenloop. Een van de mooie loop door de prachtige heuvels in Nijmegen. In een heel sterk deelnemersveld waar Nederlands nummer een tijd van 43:18 (Richard Douma) liep Nixon een tijd van 49:42 en eindigde hij derde in zijn categorie. Voor hem eindigde Christiaan Bosselaar en Jeroen Kramer. Aankomend weekend staat Nederlands kampioenschap Cross in Tilburg op het programma.
,,Vanaf nu is het doel heel blijven en alles geven. Elke resultaat is mooi want hardlopen is genieten en grenzen verleggen”, voegt Nixon toe.


Spark Marathon

SPIJKENISSE - De Spijkenisse Spark marathon wordt zondag 27 november gelopen. De organisatie verwacht deelnemers uit vijftien verschillende landen. Vooral de Zuiderburen zijn goed vertegenwoordigd, met 98 atleten. Het totaal aantal deelnemers zal ruim 1300 bedragen. Het startschot van de hele marathon wordt om 10.30 uur gegeven door wethouder Jeroen Postma. De halve marathon start om 11 uur en de 5 en 10 km starten om 11.15 uur. Burgemeester Foort van Oosten zal de prijsuitreiking verrichten.