Handwerkverkoop

RHOON - Op 30 november van 10 uur tot 13 uur kan men langskomen in de recreatiezaal van het servicewooncentrum in het Ghijseland waar de handwerkclub zelfgemaakte artikelen verkoopt.

Dit jaar staat er een tafel met allerlei leuke kerstspulletjes, daarnaast mooie borduurwerken, breiwerken, tafelkleden, schorten, lapjesdekens, te veel om op te noemen. Ook worden er zelfgemaakte kaarten verkocht voor allerlei gelegenheden. Men kan ook genieten van een kop koffie met iets lekkers erbij.

De handwerkclub komt wekelijks bij elkaar op woensdagmorgen van 10 uur tot 12 uur in de recreatiezaal van het servicewooncentrum.

Voor inlichtingen: Irene Kreeft, 06 49704712.


Lampionnenoptocht

POORTUGAAL - Op vrijdagavond 25 november wordt er een lampionnenoptocht gehouden voor kinderen uit Poortugaal tot en met negen jaar. Inschrijven via de link op www.deschakelalbrands
waard.nl/agenda.

De deelnemers wordt muzikaal ontvangen bij het eindpunt op het schoolplein van cbs De Parel door La Bona Futura. 

Lampionnen worden beschikbaar gesteld door gemeente Albrandswaard. Deze kunnen tussen 18.15 en 19 uur afgehaald worden bij De Brinkhoeve. Om 19 uur start de optocht vanaf De Brinkhoeve onder aanvoering van jeugd van de Rijnmondband, na een route van zo’n half uur/ drie kwartier komt men aan bij het eindpunt dat tussen De Hooge Werf en CBS De Parel ligt.


Snuffelloods

RHOON - De Snuffelloods naast de Maranathakerk is zaterdag 26 november tussen 14 en 16 uur open voor de verkoop van tweedehands spullen.

Gedurende de openingstijd kunnen nog goed bruikbare spullen worden ingeleverd, met uitzondering van boeken en meubels. De Maranathakerk staat aan de Kleidijk 2.