Wintermarkt Kasteel

RHOON - Stichting Kasteel van Rhoon houdt op 26 november een wintermarkt. Kom in de sfeer van kerst en loop langs kraampjes met divers kunsthandwerk en Brocante of geniet van een culinair hapje tussen 10 en 18 uur.
In de Margarethazaal zal een gedeelte van de zilvercollectie te zien zijn en er worden ook rondleidingen verzorgd door onze gidsen (reserveren via de site à 2,50 euro).

Tijdens de wintermarkt is de gelegenheid om zelf een chocoladeletter te versieren met ondersteuning van Kees Spruijt van de KC’s Bakery. Er zijn meerdere rondes, aanmelden via www.kcs-bakery.nl/product.

De muzikale omlijsting van deze wintermarkt wordt verzorgd door 2Vintage, de twee zingende vriendinnen met een all-round repertoire, maar zeker ook sfeervolle Christmas songs.

Meer informatie via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl.

Wintermarkt Poortugaal

POORTUGAAL - Aankomende zaterdag 26 november vindt de Wintermarkt in Poortugaal-Dorp plaats tussen 10 en 16.30 uur. In De Brinkhoeve is ook van alles te zien en te horen. Tussen 10 en 11 uur zingt popkoor J2Sing uit Barendrecht. Vanaf 11 tot 12 uur en van 13 tot 14 uur kan men naar een modeshow kijken van C&C Mode uit Rhoon. Tissen 15 en 16 uur treedt het Gospelkoor Relight uit Poortugaal op. 

Op de markt vindt men onder andere Amarylusverkoop van de Dorpskerk en een wensboom van stichting Wens & Go. Ook het Terphuis aan de Kerkstraat 25 is open voor drankjes en hapjes.

De avond ervoor is er een lampionnenoptocht voor kinderen tot en met negen jaar. Lees hier meer over op pagina 5.