Aan het einde van dit seizoen zal Peter Klomp afscheid nemen van sv Poortugaal.
Aan het einde van dit seizoen zal Peter Klomp afscheid nemen van sv Poortugaal. Foto:

Poortugaal en Peter Klomp uit elkaar

POORTUGAAL - Na vier succesvolle en plezierige jaren hebben Peter Klomp en sv Poortugaal besloten dat aan het einde van het seizoen ‘22-‘23 de wegen gaan scheiden.

In zijn 1ste jaar bij sv Poortugaal was Peter Klomp al gelijk zeer succesvol en promoveerde toch wel verrassend al naar de 4de divisie (voormalige Hoofdklasse). Peter heeft op zijn eigen, intensieve wijze, sv Poortugaal de afgelopen jaren op sportief gebied veel gebracht en de vereniging is Peter daar bijzonder dankbaar voor!
Naast promotie met het 1ste elftal naar de 4de divisie, zijn de afgelopen seizoenen ook de twee andere selectieteams (2de elftal en O-23 team) gepromoveerd. We kunnen onder het bewind van Peter Klomp dan ook terugkijken op vier zeer succesvolle jaren.

Het is dan ook goed om te zien dat bij sv Poortugaal plezier en gezonde ambities goed samengaan. Daarnaast hebben we de beschikking over perfecte trainingsfaciliteiten en uitstekende medische faciliteiten, die bijgedragen hebben aan deze mooie resultaten.
sv Poortugaal zal nu op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Een trainer die goed past bij de warme en goed georganiseerde vereniging waar iedereen zich welkom voelt. En die de club verder kan helpen bij de nieuwe, reële, gezonde ambities.

Geïnteresseerden die in het bezit zijn van de juiste trainerslicentie (4de divisie) kunnen contact opnemen met sv Poortugaal via het mailadres bestuurslidprestatietak@svpoortugaal.nl of via het mobiele nummer van de TC (Jeroen van Alphen) 0653129116.