Lantaarnpaal uit de grond gereden

RHOON – Op de Rijsdijk is zaterdagmiddag een lantaarnpaal uit de grond gereden. De dader was een dronken automobilist.

De man gedroeg spreekt geen Nederlands of Engels. Hij gedroeg zich nogal vervelend tegen de hulpdiensten en werd in de boeien geslagen en aangehouden. Na controle door het ambulancepersoneel werd de man meegenomen naar het politiebureau.

De schade aan zowel het voertuig als de lantaarnpaal is behoorlijk. De bijrijder raakte bij ongeval niet gewond.

Modelspoorbeurs Spijkspoor

POORTUGAAL - Modelspoorclub Spijkspoor houdt op zaterdag 19 november een regionale modelspoorbeurs in ‘De Brinkhoeve’ in Poortugaal, waar aanbieders uit het hele land nieuwe en gebruikte artikelen voor de modelspoorder te koop aanbieden. Naast uiteraard locomotieven, rijtuigen, wagons en ander rollende materieel is er ook een ruim aanbod van huisjes, figuurtjes, auto´s, bomen en verder alle materialen die nodig zijn om de modelspoorbaan aan te kleden. Tevens is er een ruim assortiment aan boeken, tijdschriften en DVD’s.
De beurs is open van 10 tot 14 uur en de toegang bedraagt voor personen van 12 jaar en ouder 2,50 euro. Kinderen onder de 12 jaar mits onder begeleiding hebben gratis toegang.

Klaverjassen

RHOON – Op vrijdag 18 november kan men weer klaverjassen in de kantine van WCR aan de Omloopseweg 6e in Rhoon. De kantine is om 19.30 uur open, het klaverjassen begint om 20 uur. Bij klachten graag thuisblijven.