Kaarsjes aansteken in de Dorpskerk

POORTUGAAL - Zondag 20 november is de laatste zondag van het kerkelijk jaar (ook wel genoemd Eeuwigheidszondag).

Net als in veel andere protestantse gemeenten gedenken ze in de Protestantse gemeente Poortugaal tijdens de kerkdienst op deze zondagochtend, gemeenteleden die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Daarbij worden hun namen nog eenmaal hardop genoemd.

Zaterdag 19 november van 14 tot 16 uur is de Dorpskerk open voor eenieder die op deze dag een overleden dierbare of geliefde wil herdenken. Iedereen is van harte welkom – gemeentelid of geen gemeentelid – om in een persoonlijk moment van stilte een kaarsje aan te steken.

Ook voorafgaand aan de gedachtenisdienst op zondag 20 november is het mogelijk in de kerk een kaarsje aan te steken. Vanaf 9 uur is de kerk open. De dienst begint om 9.30 uur.

Meer informatie via het pastoraat: pastoraat@
pgpoortugaal.nl of 06 - 8342 5491.

Pop-up
tweedehandswinkel

RHOON - In Villa van Alles is een tijdelijke pop-up store met (merk)kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen. Men vindt er ook babykleding, babybenodigdheden, speelgoed, boeken en vintagespullen. De pop-up store is open op donderdag 10 november, vrijdag 11 november, woensdag 16 november en vrijdag 18 november tussen 11 en 15 uur. 

Villa van Alles, Dorpsdijk 40a in Rhoon. Begane grond, links achterin, tegenover ’t Winkeltje.