Degelijke overwinning voor WCR

RHOON - Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen MSV’71 voor WCR op het programma. Vooraf was al duidelijk dat WCR ten opzichte van vorige week tegen Hermes DSV met drie aanpassingen moet aantreden. Melvin, Winston en Bas waren door verschillende redenen afwezig. Ondanks de regen van de afgelopen dagen lag het veld er keurig bij. Ook huisfotograaf Aad kon na een lange periode weer aanwezig zijn.

WCR begon voortvarend aan de wedstrijd en zat er vanaf de aftrap bovenop. De tijd op het scoreboard sprong naar 39 seconden en de bal lag al in het net. Na een goede actie van Robin aan de rechterkant wist hij de linksback te passeren en de bal af te leveren bij Darragh, die met een volley tegendraads de bal binnen wist te werken.

Jeremy wist halverwege de eerste helft in de rebound goed voor zijn tegenstander te komen en de 2-0 binnen te werken. Helaas ging de grensrechter niet mee en stak zijn vlag in de lucht.
In de 32e minuut was het nu wel raak. Een goed aangemeten corner van Jordy vond het hoofd van Darragh, die hard raak kopte.

In de tweede helft bleef WCR prima overeind. De beslissing viel in de 53e minuut. Wederom een prima aanval van WCR die in de as van het veld bij Robin belandde. Hij wist de verdediging van MSV'71 te kijk te zetten met een hakje en zo Darragh een op een te zetten. Darragh faalde niet en zijn tweede opeenvolgende hattrick in een thuiswedstrijd werd een feit. Eindstand 3-0.

Volgende week reist WCR naar het Westland voor de wedstrijd tegen Maasdijk.