Marley is al een jaar vermist.
Marley is al een jaar vermist.

Wie heeft Marley gezien?

Algemeen

REGIO - Marley is vorig jaar vermist geraakt vanaf de Sint Maartensdijkstraat, vlakbij de Charloissche Lagedijk op de rand van Albrandswaard. Marley is een poes van nu 17 jaar, klein van formaat. Zij was op het moment van haar vermissing in een goede conditie.
Marley wordt enorm gemist door het gezin waar ze 16 jaar mee leefde, maar ook haar kattenbroertje Lenny, huilt nog elke dag voor het raam en wil niet meer weg van haar baasjes. Omdat Marley klein van stuk is, kan het zijn dat zij als aanloopkat als een jonkie wordt aangezien. Er zit echter een chip aan de zijkant van haar hals (de chip is vanuit haar nekje wat afgezakt). Marley heeft een grijs met zwarte cyperse vacht. Ze heeft witte eyeliners, een soort wit half maantje naast haar neus, witte sokjes en twee kleine stukjes uit haar oortje bij de punt aan de zijkant.

Informatie
Wie denkt Marley te herkennen of gezien te hebben, kan een bericht sturen of meer foto’s en video’s bekijken via de facebookpagina ‘Help Marley naar huis’ of via www.amivedi.nl onder referentienummer 1732767.

Chip
Een chip bij een dier is uit te lezen door een vrijwillige chipreader aan huis aan te vragen via facebook of naar de dierenarts te gaan. In geval van een slechte medische conditie, kan de Dierenambulance gebeld worden. Sowieso moet bij een gevonden kat ofwel aanloopkat de medische conditie en op chip gecheckt worden.

https://www.amivedi.nl/detail/?meldingid=1732767