Ruim vijftig kinderen deden mee met Trow in the Dark feest.
Ruim vijftig kinderen deden mee met Trow in the Dark feest.

Trow in the Dark bij RWA

Algemeen

RHOON - In Sporthal Rhoon vond zaterdag 5 november “Throw in The Dark” plaats. Een initiatief van GlowFeestje.com en de Supportersvereniging van RWA.

In de middag kwamen ruim vijftig kinderen, uitgedost in neon / fluoriserende kleding en Glow in The Dark-artikelen, bijeen voor een speciaal korfbal-evenement. In een donkere zaal, verlicht met blacklights, streed de jeugd met elkaar, in plaats van tegen elkaar, om een leuke prijs. Alle leeftijdscategorieën vielen uiteindelijk in de prijzen. Na een minidisco, met de zebra-mascotte van RWA, was het de beurt aan de oudere jeugd en de senioren om de doelpunten in het donker te maken.

Jesselynn en Elise (B-jeugd) bleken de verrassende winnaars te zijn die alle senioren, onder luid gejuich van de leeftijdsgenoten, één voor één uitschakelden. In de finale versloegen zij voormalig RWA 1-schutter Steven Huizer en zijn koppelpartner Quincy Vermeulen. Na deze finale was het tijd voor een groot feest in het Sport-Werkcafé, uiteraard ook volledig in het neon-thema