Een leuke wedstrijd in een heel gezellig stadion.
Een leuke wedstrijd in een heel gezellig stadion. Foto:

Jeugdleden van WCR op bezoek bij Sparta Rotterdam

RHOON - Zestig jeugdleden, trainers, begeleiders en ouders van WCR waren zaterdagavond 29 oktober te gast in het Sparta Stadion ‘Het Kasteel’ waar de wedstrijd Sparta Rotterdam tegen Fortuna Sittard werd gespeeld.

Het bijwonen van deze wedstrijd werd mogelijk gemaakt door de heren Leo en Patrick van Leeuwen van Afvalcontainers Rijnmond uit Rotterdam. Dit bedrijf is niet alleen sponsor bij Sparta maar sinds vorig seizoen ook sponsor bij WCR en draagt met name de jeugd een warm hart toe. Het organiseren van het bijwonen van een wedstrijd bij Sparta was ook het vorig seizoen al georganiseerd en was zo’n succes dat ook dit seizoen de kinderen weer uitgenodigd werden.

Het was een leuke wedstrijd in een heel gezellig stadion. De Spangenaren maakten in de tweede helft van de wedstrijd het verschil en wonnen uiteindelijk met 3-1. Na afloop van de wedstrijd is de groep jeugdspelers van WCR ook nog op de foto gegaan met enkele spelers van Sparta Rotterdam. Het bijwonen van een profwedstrijd in een stadion is een mooie belevenis voor de jeugdleden van WCR.

Op bijgaande foto’s de ‘jeugdleden van WCR glunderen van plezier en dat is het mooiste wat er is’ aldus een van de jeugdtrainers van sportvereniging WCR.