Activiteiten voor jongeren

ALBRANDSWAARD - In de herfstvakantie houdt Jongerenwerk Albrandswaard verschillende leuke activiteiten. Op 24 oktober is er een workshop Graffiti in Portland tussen 14 en 15 uur. Op dinsdag 25 oktober is er een zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Rhoon tussen 10.30 en 12.30 uur.
Op woensdag 26 oktober vindt er een DJ-workshop en een workshop kickboksen plaats in wijkcentrum Portland. Op 28 oktober is er een workshop pompoen snijden tussen 14 en 16 uur. Kijk voor alle informatie en aanmelden op www.welzijnalbrands
waard.nl/activiteiten.


Stiltewandelingen

ALBRANDSWAARD – Mirjam Rosier houdt stiltewandelingen in de grienden. De eerstvolgende wandelingen zijn op maandag 10 oktober vanaf 10 uur en op maandag 24 oktober vanaf 14 uur. De wandeling duurt drie kwartier. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Opgeven via Mirjam Rosier 06 – 26846373, info@mirros.nl.


Winterkleding bij ‘t Winkeltje

RHOON - 't Winkeltje in Villa van Alles is deze week begonnen met de verkoop van winterkleding en accessoires. Men kan ook dameskleding brengen. ’t Winkeltje is open op disndag, woensdag en donderdag tussen 10 en 16 uur. De opbrengst is voor Casa Lumina.
Dorpsdijk 40a Rhoon.


Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD - John van der Stelt van Idustrial Minds is zondag 9 oktober te gast bij het radioprogramma Steevast op Zondag van RTV Albandswaard. Tussen 13 en 14 uur praten radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius over de normen en waarden van het bedrijf Industial Minds.
Tussen 12 en 13 uur is er ruimte voor lokale actualiteiten en de wekelijkse rubriek mijmeringen aan de Oude Maas. Techniek en muziekkeuze door Bas van Driel. Herhaling zondagavond tussen 20 en 22 uur. www.rtv
albrandswaard.com.