Afscheid Roy Verduyn en beëdiging Ruben Weijers

ALBRANDSWAARD - Fractievoorzitter Roy Verduyn van de VVD nam gisteravond tijdens de raadsvergadering afscheid van de raad. Eerder gaf hij door middel van een brief aan dat het raadswerk hem meer energie kostte in plaats van dat het energie opleverde. ‘In ben mijn motivatie helaas kwijtgeraakt', schreef hij. Hij werd gisteravond bedankt door burgemeester Jolanda de Witte en zijn plaats werd direct ingenomen door Ruben Weijers, reeds burgerraadslid. Weijers werd beëdigd en mocht plaatsnemen op de reeds vrijgekomen plek.

Bridge town jazzband

ALBRANDSWAARD – OVA houdt op dinsdag 11 oktober een middag met de Bridge Town Jazzband. 

Deze band is een samenstelling van jazzmuzikanten, die gedurende meer dan 25 jaar bij verschillende jazzorkesten hun sporen hebben verdiend met optredens. De band heeft een gevarieerd repertoire bestaande uit pure dixieland, swing, jive en Latin nummers. De zangnummers die door diverse bandleden worden vertolkt geven een extra dimensie aan het orkest. Naast het spelen van zelf gearrangeerde muziek (waarop gedanst mag worden), hecht de band ook veel waarde aan entertainment.

Voor OVA-leden is de middag gratis. Niet OVA-leden betalen 7,50 euro.

Zaal open 13.30 uur, aanvang 14 uur. De Brinkhoeve, Kerkstraat 12 Poortugaal.

Halloween

POORTUGAAL – In Poortugaal wordt op zaterdag 29 oktober vanaf 18 uur Halloween gevierd. Iedereen wonend in Poortugaal kan zich aanmelden als snoephuisje/ aanbel adres door zijn adres door te mailen naar halloweenpoortugaal@outlook.com.