Sport- en Cultuurcafé

ALBRANDSWAARD - Op woensdag 12 oktober van 20 tot 22 uur is er weer een Sport- en Cultuurcafé met als onderwerp: energie en verduurzaming. Deze avond is bedoeld voor alle maatschappelijke organisaties en verenigingen. Men wordt die avond gewezen op alle mogelijkheden om de energierekening te verlichten en hoe te kunnen verduurzamen. Stichting Energieke Regio komt vertellen hoe men dit het beste kan doen en wat daarvoor nodig is. Men kan vragen stellen. Indien gewenst kan de vereniging of organisatie een vervolgafspraak maken voor advies voor de eigen situatie.

sv Poortugaal beloont
zichzelf niet

POORTUGAAL - Afgelopen zaterdag was sv Poortugaal te gast bij Achilles Veen. Na vier competitiewedstrijden zijn beide teams duidelijk nog op zoek naar het juiste ritme, en dat was in de wedstrijd terug te zien. In het eerste half uur werd weinig tot niets gecreëerd en waren beide doelmannen nog maar amper in actie geweest om de nul te behouden. Vlak voor rust bracht sv Poortugaal daar verandering in. In de laatste vijf minuten van de eerste helft was het, buiten twee kopkansen met name Rick Nieuwveld die de 0-1 op zijn schoen had. Maar zijn inzet werd helaas door een verdediger van Achilles geblokkeerd en zo gingen beide elftallen de rust in met een 0-0 stand.

Waar Achilles niet instaat was om kansen te creëren was het sv Poortugaal die niet in staat was om de sporadische verkregen kansen niet te benutten. En zo werd ook de eindstand 0-0. Een wedstrijd waarin sv Poortugaal zichzelf te kort heeft gedaan. En met 1 punt in plaats van 3 huiswaarts werd gegaan.

Volgende week krijgt sv Poortugaal het Zeeuwse vv Goes op bezoek.