Dierendagfoto’s

Wij zijn op zoek naar de leukste, liefste, grappigste, zelfgemaakte dierenfoto’s en dierenvideo’s om op Dierendag op onze website te plaatsen.
De allerleukste foto’s krijgen een plekje in de krant.
Stuur je foto of video met omschrijving waar je de foto hebt gemaakt voor 3 oktober naar redactiealbrandswaard@barlokalemedia.nl.

Kinderkasteel

RHOON – In Het Kasteel van Rhoon wordt op 9 oktober de kindervoorstelling Grr…oen! gespeeld. Een muzikale quiz, beeldend avontuur en een interactieve voorstelling in één.

A.vontura maakt al meer dan tien jaar voorstellingen waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkomen. De voorstellingen zorgen ervoor dat kinderen op speelse wijze in aanraking komen met grote vraagstukken zoals: Wat is vriendschap? Wat wil je later worden? Hoe redden we de wereld?

De voorstelling op 9 oktober is geschikt voor kinderen vanaf 5+ en begint om 15 uur. Toegangskaarten kosten 7,50 euro en zijn te bestellen via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda. 

Quiz over Poortugaal

POORTUGAAL - Aafje Thuiszorg houdt op 6 oktober een Quiz over Poortugaal Toen en Nu in het nieuwe gezondheidscentrum in Poortugaal tussen 10 en 12 uur. Tip: Neem het fotoboek van de Plus goed door.

Bij veel animo is er ’s middags van 13 tot 15 uur nog eentje.

Aanmelden voor deze activiteit via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322 of bij de thuiszorgmedewerkers van Aafje voor 1 oktober. Locatie: Waalstraat 8D (2 etage, lift is aanwezig).