RWA bleef fit en fel.
RWA bleef fit en fel. Foto:

RWA niet scherp genoeg

POORTUGAAL - Afgelopen weekend stond de tweede thuiswedstrijd van RWA1 op het programma tegen ALO uit Den Haag.

De start was van beide ploegen goed. Ze waren gelijkwaardig aan elkaar en wisselden telkens stuivertje met het nemen van de voorsprong.

Bij 6-4 was er voor het eerst een gaatje van twee punten. Echter konden ze niet doordrukken ondanks dat het spel niet top, maar wel redelijk was. De gasten hadden tijdens de rust een voorsprong van 6-9.

In de tweede helft bleef het tot 8-11 gelijk opgaan. Maar door het missen van vele echte mooie kansen, wat gekenmerkt werd door het missen van vijf strafworpen, kon RWA de tegenstander niet meer inhalen. De moed zakte een beetje in de schoenen.

RWA bleef fit en fel, maar de strijd was al gestreden. De eindstand werd bepaald op 12-16.

Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Fortis in Oost-Souburg. Aanvang 16 uur.