De tram van de RTM overleeft in het museum .
De tram van de RTM overleeft in het museum . Foto:

Kom Erbij activiteiten

ALBRANDSWAARD - Ook dit jaar organiseert Esperanza in de landelijke Week tegen Eenzaamheid weer een aantal leuke Kom Erbij activiteiten voor ouderen in Albrandswaard. Sommige ouderen denken elk jaar weer dat ze niet welkom zijn omdat ze niet eenzaam zijn. Juist wel! De activiteiten die Esperanza organiseert zijn bedoeld als mogelijkheid tot onderlinge ontmoeting en verbinding en hebben juist het doel om eenzaamheid nu en in de toekomst te verminderen en te voorkomen. Daarom zijn deze activiteiten bedoeld voor alle ouderen in Albrandswaard. 

Donderdag 29 september: RTM Trammetje Nostalgie
Zie elders op deze pagina.

Maandag 3 oktober: Pannenkoeken Lunch Restaurant Abel 
Vanaf 11.15 uur koffiedrinken en pannenkoeken eten op uitnodiging van Remco en Sigrid Abel. Troubadour Robert zal alles muzikaal opluisteren.

Woensdag 5 oktober: leukste seniorenshow van Nederland 
Speciaal voor ouderen ontwikkelde Ben Cramer en Nick Jefferson het nieuwe programma ‘Kent u deze nog?' De show begint om 14 uur en wordt gepresenteerd in de Maranathakerk in Rhoon. Een muzikale reis door de tijd met liedjes van toen, doorspekt met humoristische situaties en anekdotes.

Aan alle activiteiten zijn geen kosten verbonden. Wel moet men zich vooraf aanmelden. Voor vragen: Esperanza 06-20393418.