Wandelen in stilte

ALBRANDSWAARD – Mirjam Rosier houdt stiltewandelingen in de grienden. De eerstvolgende wandelingen zijn op 17 augustus om 14 uur, 24 augustus om 10 uur en 29 augustus. De wandeling duurt drie kwartier.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Opgeven via Mirjam Rosier 06 - 26846373, info@mirros.nl

Fiets of
wandel de Rolfroute

ALBRANDSWAARD – De Rolfroute loopt door Albrandswaard en Barendrecht. De fietstocht is vijftig kilometer en de wandelingen zijn van 10 tot 20 kilometer.
Op de routes zijn informatieborden te vinden waar naast tekst ook een QR-code opstaat om meer informatie te krijgen over het gebied rond de jaren 1300.
De route kan gedownload worden via
www.stichting-rolf.nl

Zomer stormbaan picknick

Albrandswaard – Voor de jonge mantelzorgers wordt er op vrijdag 12 augustus een sportactiviteit gehouden op de stormbaan in de Zuidpolder. Van 10 tot 12 uur wordt er gesport door de jonge mantelzorgers onder de twaalf jaar. Tussen 12 en 13 uur kunnen de jonge mantelzorgers van alle leeftijden genieten van een picknick en tussen 13 en 15 uur mogen de kinderen boven de twaalf jaar de stormbaan op. Ook wordt er levend stratego gespeeld. Er zijn waterspelletjes en ze kunnen lasergamen.
Aanmelden kan via
mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl

Agenda

Er zijn tal van activiteiten de komende weken in Albrandswaard. Bekijk ze via de agenda op  www.deschakelalbrandswaard.nl. Meld zelf ook agendapunten aan door te mailen naar redactiealbrandswaard@
barlokalemedia.nl.