Radiomakers met vakantie

ALBRANDSWAARD – Bij RTV Albrandswaard gaan er meerdere radiomakers met vakantie in augustus, daarom zullen er een aantal liveprogramma’s niet te beluisteren zijn. Zoals Musica Mania op dinsdag en donderdag, en De Buren op woensdag. Sport en informatieprogramma’s zoals Goedermorgen Albrandswaard en Steevast op Zondag. Kijk op www.rtvalrandswaard.nl voor het programma-aanbod. 

Stiltewandelingen

ALBRANDSWAARD – Mirjam Rosier houdt stiltewandelingen in de grienden. De eerstvolgende wandelingen zijn op 17 augustus om 14 uur, 24 augustus om 10 uur en 29 augustus. De wandeling duurt drie kwartier.

Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Opgeven via Mirjam Rosier 06 - 26846373, info@mirros.nl.

Vrijwilligers gezocht

RHOON - Eindelijk zijn de activiteiten in het kasteel weer in volle gang. Cabaret- en kindervoorstellingen, exposities, rondleidingen en concerten, alles kan en mag weer.

De vrijwilligers hebben er zin in en zijn al druk bezig met het volgende culturele jaar. Maar nu iedereen weer druk bezig is met organiseren van activiteiten, merken ze dat we meer handen nodig hebben. De stichting zoekt daarom enthousiaste vrijwilligers.

Via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl is te vinden voor welke functies de stichting vrijwilligers zoekt.

De Schakel online

Volg De Schakel Albrandswaard ook via facebook, Instagram en via deschakelalbrandswaard.nl. Meld je via de website aan voor de nieuwsbrief.