Decoreer een taartje. Foto ter illustratie.
Decoreer een taartje. Foto ter illustratie. Foto:

Landbouwdag

RHOON - Aan de Essendijk in Rhoon wordt op 17 september weer de historische Landbouwdag gehouden.  Mensen komen vanuit de hele regio om naar de tractoren en oude ambachten te kijken. Gedurende de dag worden er allerlei demonstraties gegeven en zijn er tal van activiteiten. 


Boltaartjes decoreren

ALBRANDSWAARD - Ouderenwerk van Welzijn Albrandswaard houdt in samenwerking met KC's Bakery op 30 september tussen 10 en 12 uur een workshop Boltaartje decoreren.
Kees van KC's Bakery zorgt voor taartjes en materialen, waarmee men zelf decoraties kan maken en het taartje helemaal naar persoonlijke smaak kan versieren.
Na afloop krijgt de deelnemer het taartje in een mooie doos mee, zodat men er samen met anderen van kan genieten. De workshop wordt gehouden tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Uiteraard is een weekje per jaar aandacht besteden aan eenzaamheid niet voldoende, eenzaamheid raakt alle rangen, standen en leeftijden van de bevolking en verdient het hele jaar aandacht. Daarvoor doet Welzijn Albrandswaard ook haar best.
Aanmelden via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. Maximum aantal deelnemers is 25. Meedoen is gratis.