Links Abdel Kofie en Joshua Bloemin en rechts trainer Chris de Korte-trainer en Sven Terpstra.
Links Abdel Kofie en Joshua Bloemin en rechts trainer Chris de Korte-trainer en Sven Terpstra. Foto:

Circus Snor bij De Buytenhof

RHOON - Circus Snor komt met de nieuwe voorstelling ‘Chapeau!’ naar De Buytenhof. Het is een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. In de pauze oefenen kinderen met de circusmaterialen en spelletjes spelen.
De shows zijn op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 juli om 11 en om 16 uur. Kaartjes kosten 13 euro, kinderen onder de 2 jaar zijn gratis. Kaarten via www.circussnor.nl/winkel.


Bokskampioenen van BCVA

POORTUGAAL - Afgelopen weekend vonden de Nederlandse bokskampioenschappen van de junioren in de startersklasse plaats. Vanuit BCVA deden Joshua Bloem en Sven Terpstra mee.
Joshua (tot 57 kilo) bokste in de rode hoek de finale tegen Abdel Kofie uit Haarlem. Joshua kreeg, door rustig te blijven boksen tegen de wilde Kofie, unaniem alle stemmen van de jury en werd daarmee kampioen van Nederland.
Sven (tot 63 kg) bokste in de rode hoek de halve finale tegen Vincent Terlouw van boksschool Van het Hof en kwam ook met een unanieme stemming in de finale terecht. De finale werd in Ahoy gehouden waar Sven het moest opnemen tegen de talentvolle bokser Sirlyan El Ghazi uit Den Bosch. Sven won de partij met 3-2.