Hang-out

ALBRANDSWAARD - Het Jongerenwerk van Albrandswaard opent de deuren voor de jeugd van 8 tot 13 jaar met Hangout op 20 juliOp woensdag is er open inloop, tijdens de Hang-out kunnen de jongeren gamen op de PS4, Vr-brillen, Nintendo switch of een potje ping pongen. Ook zullen er knutselactiviteiten zijn voor de creatieveling en als het weer het toelaat zal de Panakooi buiten staan. De deuren zijn open van 14 tot 16 uur. Het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180.

Fietsgroepen

ALBRANDSWAARD - Elke vrijdag zijn er diverse fietsgroepen waar men aan deel kan nemen. Start vanaf Het Lokaal om 13.45 uur. Eindtijd 15.30 uur.
Aanmelden is niet verplicht. Tenzij men voor de eerste keer meegaat, dan graag aangeven bij Ilse via 06-82116736. Deze activiteit is onderdeel van de Buurtsportcoach. 010-5018322 of info@welzijnalbrandswaard.nl. Albrandswaardsedijk 180, Poortugaal.

Koffiemoment mantelzorgers

ALBRANDSWAARD - Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen zij voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden, want andere mantelzorgers begrijpen de problemen maar al te goed. Dé plek om andere mantelzorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. 

Op maandag 11 juli is er weer een koffie-ochtend vanuit Welzijn Albrandswaard Mantelzorg. Op deze ochtend is er een consulent mantelzorg waar men vragen aan kan stellen. Het is een inloopochtend van 10 tot 12 uur en inschrijven is niet nodig. Het Boerderijtje, Werkersdijk 1, Rhoon.