Arco van Marion ontving een erepenning.
Arco van Marion ontving een erepenning. Foto:

INGEZONDEN

Mede namens het organiserende comité (Plonie, Thedie en Adjan) en de Gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon wil ik iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de geslaagde Polderdag 2022 van harte bedanken voor zijn/haar inzet op deze dag maar ook aan de Scholendag op de vrijdag ervoor.
We hebben niets dan positieve geluiden gehoord, een paar verbeterpuntjes (zoals een vorm van catering onderweg) genoteerd, maar bovenal waren de bezoekers en scholieren lovend en zeer geïnteresseerd in het geboden aanbod van bedrijven en instellingen die in en rond de polders van Albrandswaard hun brood verdienen dan wel een rol bij de inrichting/beheer vervullen.
We gaan uiteraard als comité nog een keer evalueren. Heeft u nog verbeterpunten dan horen we dat uiteraard graag.

Wim Gé Warnaar


Erepenning

RHOON - Twee weken geleden ontving Arco van Marion een erepenning uit handen burgemeester Jolanda de Witte. Van Marion is al ruim veertien jaar vrijwilliger bij Het Kleine Badje en zorgde ervoor dat het badje een nodige facelift heeft gekregen. Hij zorgde voor een pomp- dosering en filterinstallatie die allen volledig aan de normen voldoen. De penning werd uitgereikt tijdens het jubileumfeest.