Vlnr. Pickachu10000IQ, Blieb, wijkagent Jan Waasdorp, YinteSophie2012 en BOA Hanneke Kooijmans.
Vlnr. Pickachu10000IQ, Blieb, wijkagent Jan Waasdorp, YinteSophie2012 en BOA Hanneke Kooijmans. Foto:

Junior Cyber Agents gehuldigd

ALBRANDSWAARD - Het was maandag 4 juli een bijzondere dag voor drie kinderen uit Albrandswaard. Blieb, YintheSophie2012 en Pikachu 10000IQ (spelersnamen) werden door wijkagent Jan Waasdorp tussentijds gehuldigd als beste Junior Cyber Agents van de gemeente. 
De kinderen werden de afgelopen weken via HackShield opgeleid tot Cyber Agent. In deze game leren zij hoe ze online gevaar kunnen herkennen en voorkomen én hoe ze hun omgeving hiertegen kunnen beschermen. Zoals bijvoorbeeld de gemeente. De politie en burgemeester zijn dan ook erg blij met deze Junior Cyber Agents.

Cyber Agents
De negenjarige Teun van obs Valckesteyn, met de spelersnaam Blieb, was de beste Cyber Agent van Albrandswaard. De negenjarige YinteSophie2012 volgde Blieb volgde hem op de voet. Zij werd neergezet als een fanatieke speler die de volwassenen nog iets kan leren.
Pickachu 10000IQ pakte de derde plek.

Ook nu blijft de gemeente zoeken naar Junior Cyber Agents, want de grande finale komt eraan. Wie wordt de beste Cyber Agent van Albrandswaard? Iedereen kan nog aansluiten bij de competitie. Aspirant Cyber Agents kunnen zich aanmelden op www.joinhackshield.nl.