BC Portland sluit seizoen af

PORTLAND - Vorige week woensdag werd het jeugdseizoen van BC Portland afgesloten. Rens Lagrouw en Jessy Molier, twee jeugdtoppers van TFS waren uitgenodigd en gaven een demowedstrijd. 

Groep 1 deed examen voor het badmintondiploma. Daarbij moesten zij twee keer serveren, shuttle hooghouden, touwtje springen en clear slaan. Alle kinderen slaagden met lof. Deze avond kreeg Rohit Badhoe de wisselbeker omdat hij de beste score van de avond had.

Ook werden de club kampioenschap-finales gespeeld door de jeugd van groep 2 en 3.
Bij groep 2 werd Dünya de Wijk kampioen van de meisjes na een zinderende wedstrijd tegen Floor Konijndijk. Bij de jongens won Luuk Piters van Ishaan Nabie
In groep 3 won bij de meisjes Nikky Bin Rang Yang van Loes van Gent en ging Ties de Bruijn aan de haal met het kampioenschap in de wedstrijd tegen Luuk van Rijswijk.

Ook werd Robert Bijvank bedankt voor vijf jaar coördinatorschap in de Hoekschewaard jeugdcompetitie. Hij wordt opgevolgd door Karin Batenburg. Daarnaast werden alle trainers bedankt.
Woensdag 31 augustus start het nieuwe seizoen.

Kijk voor meer informatie op www.bcportland.nl of mail naar info@bcportland.nl.


Peuters op reis

POORTUGAAL - Met een heleboel kinderen van de peuterspeelzaal, ouders en de twee juffen toog peuterspeelzaal De Blokkentoren naar de speeltuin ‘Bonaire’ in Hoogvliet. Zij gingen op de fiets en dat was voor de peuters zo achterop bij papa of mama al een hele beleving.
Eenmaal bij de speeltuin aangekomen wisten de kinderen niet waar ze moesten kijken en vlogen ze alle kanten op: klimtoestellen, schommels, een zand- en waterspeelplaats, een lange kabelbaan en een hele hoge glijbaan. Ondertussen konden ze bij een aantal hulpouders langs voor een tatoeage-plaatje.
De kinderen genoten van het spelen, kregen lekkers, een waterijsje en na afloop een strandbal.


Online agenda

Er zijn tal van activiteiten de aankomende weken in Albrandswaard. Bekijk ze via de agenda van De Schakel. www.deschakelalbrandswaard.nl. Meld zelf ook agendapunten aan door te mailen naar
redactiealbrandswaard@
barlokalemedia.nl.