Linda van Rijn signeert

BARENDRECHT - Auteur Linda van Rijn signeert zaterdag 9 juli bij De Readshop aan de Middenbaan 82 in Barendrecht tussen 12 en 13 uur.

RWA 1 sluit seizoen af met gelijkspel

ALBRANDSWAARD - Afgelopen week stond de laatste competitiewedstrijd van RWA 1 op het programma uit tegen Albatros.
Albatros startte zeer sterk en binnen twee minuten was het al 2-0. Het spel van RWA was de eerste helft zeer slap en ze verloren veel duels. Echter stond het na 18 minuten toch nog 5-5. Maar vlak voor de rust sloeg de thuisploeg een gaatje en werd die rust bereikt met een 8-5 stand.

De tweede helft was echt kenmerkend voor het huidige RWA en daar lieten ze juist zien waar ze in gegroeid zijn het afgelopen jaar. Na zes minuten was het weer gelijk. De wedstrijd kantelde en het vertrouwen groeide. Met nog 8 minuten te gaan stonden ze ineens drie punten voor. Net anderhalve minuut voor tijd, maakte Albatros toch nog een gelijkmaker. Zo werd de eindstand 14-14.