Voortuintjesmarkt geannuleerd

RHOON - Wegens te weinig aanmeldingen is de voortuintjesmarkt in Rhoon centrum geannuleerd. De markt zou op 2 juli plaatsvinden. De organisatie is voornemens de markt te verplaatsen naar een datum in september. Deze datum wordt later bekend gemaakt.

Griendpop

ALBRANDSWAARD - Op 24 september tussen 16 en 1 uur vindt Griendpop weer plaats in de Johannapolder. De line-up is bekend. Van Velzen, Nielson, Bands with Benefits, Barry Badpak en Queen must go on staan op het programma. Tickets kosten 31 euro en zijn te bestellen via griendpop.nl.

IJE- concert: living hope

RHOON – Voor het eerst in de 70-jarige geschiedenis van het IJE-koor geeft het koor een eigen concert. Dat gebeurt op zondag 3 juli in de Maranathakerk in Rhoon. Aanvang 19.30 uur. Het thema is ‘Living Hope’. Een concert zonder een voorganger, maar wel met een boodschap. Het evangelie zal als een rode draad door het concert heen lopen. Entree is gratis, wel is het noodzakelijk een kaartje te reserveren via www.ije-rotterdam.nl. 

Opruiming

POORTUGAAL - De Kringloopwinkel van Reakt op het terrein van het voormalig Deltaziekenhuis gaat in augustus verhuizen. Daarom houden zij een grote opruimingsuitverkoop.
Vanaf 4 juli kan men in een eigen meegebrachte grote boodschappentas vullen tot de rand met artikelen uit de winkel. Men betaalt hier dan slecht 7.50 euro voor. Maximaal twee bigshoppers per klant per bezoek. Vanwege deze verhuizing nemen zij voorlopig geen spullen meer aan. Albrandswaardsedijk 74, Poortugaal.
Informatie via 088-3570769