Circus Snor met de nieuwe voorstelling ‘Chapeau!’
Circus Snor met de nieuwe voorstelling ‘Chapeau!’

Circus Snor in De Buytenhof

Algemeen

RHOON - Circus Snor komt met de nieuwe voorstelling ‘Chapeau!’ naar De Buytenhof. Het is een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. In de pauze oefenen kinderen met de circusmaterialen en spelletjes spelen. 

De shows zijn op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 juli om 11 en om 16 uur. Kaartjes kosten 13 euro, kinderen onder de 2 jaar zijn gratis. Kaarten via www.circussnor.nl/winkel.

Circus Snor reist met een prachtige circustent. Ook de klassieke circuswagens gaan mee en vermaken kinderen voorafgaand aan de voorstelling zich op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen en kermisspelen voor jong en oud. 

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent. Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. 

Rijsdijk 98 in Rhoon.