Bijeenkomst Commissie van Omwonenden

POORTUGAAL - FPC De Kijvelanden heeft een Commissie van Omwonenden. De commissie behartigt de belangen van omwonenden, vervult een klankbordfunctie voor de directie van het FPC en verzorgt de uitwisseling van informatie tussen de kliniek en de omwonenden. Vier keer per jaar hebben de commissie en de kliniek overleg. Op 25 mei bespraken ze een aantal onderwerpen, zoals de werving van nieuwe leden voor de Commissie van Omwonenden, het continu aantrekken van nieuwe collega's in de kliniek en een grootschalige calamiteitenoefening samen met de veiligheidsregio. Het was een zinvol overleg. Het volgende overleg vindt plaats op 19 september. 


Nieuw seizoen
theater Het Kruispunt

BARENDRECHT - Het nieuwe programma van Theater het Kruispunt staat nu online op www.theaterhetkruispunt.nl. De reguliere verkoop start op vrijdag 17 juni, omstreeks 22.30 uur na afloop van de De Tip, de feestelijke previewavond met acts die in het seizoen 22-23 te zien zijn.

Het nieuwe programma telt zo’n 100 voorstellingen en is gevarieerd. Van peuter-kleuterochtenden tot aan de grootste shows, van jonge talenten tot aan de bekendste namen en van intieme muziekvoorstellingen tot aan swingende concerten. En niet te vergeten de beste films.

Ook komend seizoen laten ze zien dat ze hechten aan vaste gezichten, maar ook oog hebben voor nieuwe programmering. Hiermee investeren ze in nieuw publiek. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de theaterspecials. Voorstellingen die genre overschrijdend zijn en niet in een hokje zijn te plaatsen. Een zo'n special is De Onwaarschijnlijke Elf Editie WK '22. In aanloop naar het veelbesproken WK in Qatar is De Onwaarschijnlijke Elf de ideale voorbeschouwing. De opstelling bestaat uit de beste muzikanten, schrijvers en journalisten die Nederland rijk is. Een team om van te water tanden in een nieuwe literaire en muzikale theateravond.