Workshops bij Polderdag

RHOON - Tijdens de Polderdag op 2 juli is de schuur van de Portlandhoeve open voor publiek en er worden workshops gegeven. Leuke creatieve opdrachten waarbij ze de connectie met de natuur maken. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur. 

Weven met natuurlijke materialen
Tijdens deze opdracht gaan ze eerst materiaal verzamelen (granen, grassoorten) rondom de boerderij die verwerkt wordt in het weefwerk.

Krachtstok
In deze workshop worden stokken versierd tot krachtobject, volgens de oude traditie. Hoer worden ook materialen vanuit de natuur gebruikt.

Beide workshops zijn leuk voor zowel ouders als kinderen. Men kan zelf een stok, veren en bedeltjes meenemen.

De workshops zijn om 11 uur en om 14 uur. Er is plek voor 15 deelnemers per workshop. Kosten 10 euro per werk, inclusief drankje. Kinderen onder begeleiding van een volwassene. 

Aanmelden voor 27 juni via belindahendriks@gmail.com.

Meer informatie over de Polderdag via www.vvpa.nl.


Zomeravondbridge 

POORTUGAAL – Iedere woensdagavond tot en met 31 augustus is er zomeravondbridge in De Brinkhoeve in Poortugaal. Dese avond wordt gehouden door bridgevereniging De Stokpaartjes. Ook niet leden zijn welkom.

Men kan zich met partner melden tussen 19.15 en 19.30 uur. Aanvang 19.45 uur. Kosten 5 euro per paar inclusief het raden van de uitslag.

De Brinkhoeve, Kerkstraat 12 in Poortugaal. www.stokpaartjes.nl.