Busverbinding naar Antes terrein

ALBRANDSWAARD - Hans Heukels van GL/PvdA diende een amendement in op het voorstel van college van B&W ‘zienswijze conceptbegroting 2023 gemeenschappelijke regeling Metropoolregio Rotterdam Den Haag’. 

Zij zien graag dat de bereikbaarheidssituatie van het Antesterrein met het openbaar vervoer (buslijn 79) in het weekeinde structureel op te lossen en deze oplossing te delen met gemeente Albrandswaard. 

Wethouder Martijn Heezen steunt het amendement en zei dat er in ieder geval tot eind 2022 de buurtbus de ronde zal rijden. De raad stemde unaniem in met dit voorstel.

Inzameling voor Oekraïne

POORTUGAAL - Stichting humanitaire hulp Oekraïne zamelt goederen in. Het gaat om houdbaar voedsel, hygiëne producten, dierenvoeding, medische artikelen en kleding.

Op zaterdag 18 juni kan men tussen 9.30 en 12 uur spullen inleveren in kerkgebouw De Haven in Poortugaal, Emmastraat 9.

Limonadeconcert

RHOON - La Bona Futura zal op zaterdagmiddag 18 juni een Limonadeconcert geven bij zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon tussen 14 en 16 uur. Dit concert is leuk voor gezinnen met kinderen en vrij toegankelijk.

Agenda

Er zijn tal van activiteiten de aankomende weken in Albrandswaard. Bekijk ze via de agenda van De Schakel. www.deschakelalbrandswaard.nl. Meld zelf ook agendapunten aan door te mailen naar redactiealbrands
waard@barlokalemedia.nl.