Informatieavond Streefbeeld Buijtenland

RHOON - Een tweede informatieavond over het Streefbeeld Plus in het Buijtenland van Rhoon wordt gehouden op 15 juni van 20 tot 21.15 uur. Deze informatieavond is een opvolging van de vorige informatieavond op 7 april, waar bewoners konden meedenken over de invulling van het Streefbeeld Plus.

Tijdens deze informatieavond wordt aangegeven op welke manier de vragen en opmerkingen verwerkt zijn en wordt het aangepaste Streefbeeld Plus gepresenteerd. Daarnaast wordt ook het verdere proces toegelicht. De informatieavond vindt plaats op De Vlakkenburg, Essendijk 24, Rhoon. Inloop is vanaf 19:45 uur.

Aanmelden voor 14 juni via: info@buijtenland-van-rhoon.nl


Informatiemagazine Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - Uitgeverij Akse Media te Den Helder is gestart met de voorbereidingen van het nieuwe informatiemagazine. Het magazine is weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. Zowel in de papieren versie als in een digitale gids, http://albrandswaard.smartmap.nl, vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Daarnaast zijn er interessante artikelen in opgenomen.

Vanaf dinsdag 7 juni worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien men in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt men een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de gegevens op elk gewenst moment gewijzigd kunnen worden. Als de organisatie geen mailadres heeft, wordt er telefonisch contact opgenomen. 


Men kan zelf ook wijzigen doorgeven via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiemagazine Albrandswaard) of (0223) 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van het magazine mede mogelijk maken. Contact met de salesmanager kan via (0223) 673 021.

Wie is benaderd en twijfelt over de echtheid van het gesprek, wordt ook verzocht contact op te nemen.