Feest Kleine Badje

RHOON - Op 18 juni viert Het Kleine Badje haar zestigjarig bestaan. Tussen 11 en 17 uur is iedereen welkom. Toegang is gratis.

Er zijn verschillende activiteiten. Glittertattoos, spijkerbroekhangen, springkussen, haar vlechten, spinning-wheel, stormbaan en natuurlijk zwemmen.
Sportlaan 2, Rhoon.

Tom
Lenteloop

ALBRANDSWAARD - De negende editie van Optiek Tom Lenteloop vindt plaats op zondag 12 juni. Men kan zich inschrijven voor vijf of tien kilometer Ook is er weer een MCD Kids run. Deze afstand is 1000 meter en de start om 12 uur. De vijf kilometer start om 12.25 uur en de tien kilometer om 12.30 uur. Er wordt gebruik gemaakt van tijdregistratie Racetimer.

Inschrijven via www.wel
zijnalbrandswaard.nl/buurtsportcoach.

Signeersessie Bert Euser

RHOON - Bert Euser zal op 11 juni tussen 12 en 14 uur zijn boeken signeren bij Primera in Rhoon.
De volgende boeken van Euser zijn verkrijgbaar: Zijn nieuwste boek: ‘De eerste kogel is voor Daan’ en ‘De zeven mannen van Het Sluisje’ en ‘Beschimmeld Brood en Dichte Gordijnen’. Primera Rhoon, Julianastraat 63.

Inzameling voor Oekraïne

POORTUGAAL - Stichting humanitaire hulp Oekraïne zamelt goederen in. Het gaat om houdbaar voedsel, hygiëne producten, dierenvoeding, medische artikelen en kleding.

Op zaterdag 18 juni kan men tussen 9.30 en 12 uur spullen inleveren in kerkgebouw De Haven in Poortugaal, Emmastraat 9.