De jubileumweek van v.v. Rhoon was zeer geslaagd.
De jubileumweek van v.v. Rhoon was zeer geslaagd. Foto:

V.V. Rhoon viert Jubileumweek

RHOON - In het jaar van het 76-jarig bestaan werd afgelopen week bij Voetbalvereniging Rhoon teruggeblikt op 75 jaar voetbalhistorie met diverse activiteiten voor oud en jong, leden en oud-leden, sponsoren, donateurs en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt.

Het begon met de jubileumreceptie voor genodigden op dinsdag 31 mei, de officiƫle oprichtingsdatum in 1946.
Donderdag bouwde een groep vrijwilligers intussen de feesttent op waarna op vrijdagavond de eerste clubactiviteit op de rol stond, namelijk een sponsor-mixtoernooi met 7x7 voetbal met daarbij een drankje en hapje van de barbecue, sport en sociaal samenzijn vormde daarbij gezelligheid ten top.
Op zaterdagmorgen had de jubileumtoernooi-commissie een strak geleid jeugdtoernooi opgezet. Op diverse veldjes werden de onderlinge wedstrijden per leeftijdscategorie afgewerkt, waarna de prijzen werden verdeeld.
Na het jeugdtoernooi stond er voor Rhoon 1 nog een competitiewedstrijd tegen de Jonge Spartaan op het programma (0-2). Een aantal spelers (Daan vd Schelde, Maurice Heijboer, Gad Feshaye Hagos en Rick Donkers) namen afscheid.

Mede door de ondersteuning van hoofdsponsor LBH is dit jubileumfeest uitgemond in een gigantisch geslaagd festijn, waarbij het reĆ¼niegehalte hoog lag. Optredens van The Clarks, No Mercy, een brassband, DJ, Lee Towers en het Feestteam zorgden voor een schitterende apotheose van deze jubileumweek.

Voor beelden zie www.vv
rhoon-historie.nl/jubilea/2021-75-jaar