Bonn en Mees Open Dubbeltoernooi

POORTUGAAL - De competitie is klaar, maar er kan gelijk weer getennist worden op het zevende Bonn en Mees Open Dubbeltoernooi bij TV Poortugaal dat op 11 juni van start gaat en duurt tot de finale dag 19 juni. 

Er wordt gespeeld in een poule-systeem, zodat elke deelnemer meerdere keren een partijtje tennis kan spelen.

Categorieën
In het Open Dubbeltoernooi zoals uit de naam van het toernooi al blijkt, wordt er uitsluitend in ‘dubbels’ gestreden; er zijn dus geen ‘singles’. De speelcategorieën zijn herendubbel, damesdubbel en mix vanaf 17 jaar. De categorieën zijn ingedeeld naar speelsterkte 3 tot en met 8. Verder is er nog een afzonderlijke categorie voor de ‘veteranen’: dames en heren van 50 jaar of ouder.

Beachparty
Het toernooi wordt gesponsord door Bonn en Mees en staat in het teken van ‘Beachparty’. Meedoen door inschrijving via de website of gewoon even langskomen bij het Park aan de Landweg in Poortugaal.

Inschrijven via www.tvpoortugaal.nl.


Beach Event

HOOGVLIET - Op vrijdagavond 1 juli houdt korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes uit Hoogvliet, het Botreep Beach Event voor Beachteams van bedrijven, verenigingen, stichtingen, familie en vrienden groepen uit Hoogvliet en directe omgeving.

Men kan een team van zes personen nog inschrijven tot en met zaterdag 25 juni. De Beachteams gaan tegen elkaar Beachvolleyballen, Beachvoetballen en Beachkorfballen. 

Toine Kremer
Het sportcomplex op de Botreep 10 in Hoogvliet is open vanaf 17.30 uur en de Beachwedstrijden zijn van 19 tot 21.30 uur. Na de prijsuitreiking is er een optreden van zanger Toine Kremer op het Beachterras of in de grote Stretchtent.

De kosten per team zijn 75 euro. Men kan onbeperkt friet en snacks krijgen bij de gezellige Foodtruck van Romy’s Frietmobiel van 17.30 tot 23 uur.  

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden via https://nikantes.nl/beach-event-01-07-2022/ Of ga naar www.nikantes.nl.