Vervolg voorpagina

Kinderburgemeester Jasmijn

Jasmijn liet in haar vlog weten dat zij het vooral belangrijk vindt om met alle kinderen te praten, over onderwerpen als verkeersveiligheid en activiteiten voor jongeren. Jasmijn in haar vlog: ,,Samen kunnen we kijken hoe onze generatie kan zorgen dat onze gemeente mooi, gezellig en schoon blijft.”

Er waren in totaal zeven aanmeldingen waarvan vier kinderen werden uitgenodigd om donderdag 2 juni met een speciale selectiecommissie in gesprek te gaan. De selectiecommissie bestond uit burgemeester Jolanda de Witte, kinderburgemeester Femke Tempelman en raadslid Saskia Kooijman-Castelijns. Burgemeester Jolanda de Witte: ,,Alle kinderen waren erg enthousiast en hadden goede ideeën. Het was een moeilijke keuze voor ons. Wij wensen Jasmijn een hele mooie en leuke tijd toe als kinderburgemeester.”

Femke Tempelman, de huidige kinderburgemeester, treedt maandag 4 juli af tijdens de gemeenteraadsvergadering. Meteen daarna wordt Jasmijn van Hensbergen geïnstalleerd als kinderburgemeester.


Herhaling
gesprek
Gommers

ALBRANDSWAARD – Bij Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard was er op eerste Paasdag een gesprek te horen met IC arts Diederik Gommers. Dit gesprek wordt aankomende zondag herhaalt tussen 13 en 14 uur omdat veel mensen het hebben moeten missen. 

Tussen 12 en 13 uur is er tijd voor de actualiteiten uit de regio, aangevuld met mooie muziek en de maandelijkse column van Joop van der Hor. 

www.rtvalbrandswaard.com


Wielerronde

ALBRANDSWAARD - Op woensdag 15 juni vindt de Wielerronde Albrandswaard plaats. Om 17.30 uur start de Sportklasse, 50 kilometer. De Prominenten op uitnodiging starten om 19 uur en om 19.45 uur starten de amateur, belofte, elite, 80 kilometer.

Inschrijven via www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/5806