Pierre doet mee aan het uitwisselingsprogramma en zoekt een thuis in Albrandswaard.
Pierre doet mee aan het uitwisselingsprogramma en zoekt een thuis in Albrandswaard. Foto:

Pierre uit Italië zoekt een thuis

ALBRANDSWAARD – Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook Pierre uit Italië die zijn Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in Albrandswaard. Voor hem zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active een enthousiast gastgezin die hem een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2023.
Een culturele uitwisseling is niet alleen een avontuur voor de buitenlandse scholier. Ook het gastgezin leert over de cultuur en inzichten die een buitenlandse scholier meebrengt.

Pierre is een vriendelijke en zelfstandige jongen van 17 jaar uit Italië. Hij is sportief en houdt ervan om in zijn vrije tijd naar Amerikaanse en Italiaanse rapmuziek te luisteren of met vrienden af te spreken. Op school is hij voornamelijk geïnteresseerd in filosofie en Engels. ,,Ik wil een uitwisseling doen om zo buiten mijn comfort zone te treden en culturele verschillen te ontdekken. Ik heb specifiek voor Nederland gekozen omdat ik gefascineerd ben door de Nederlandse levensstijl.” Bekijk zijn profiel op de website van Travel Active.

Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? Iedereen met de juiste intenties kan gastgezin zijn. Het gastgezin voorziet in kost en inwoning. De overige kosten zijn voor rekening van de scholier of Travel Active.

Meer informatie via high
schoolholland@travelactive.org of kijk op www.travelac
tive.nl/high-school-holland.